Gedrag

Gedrag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de puppycursus hebben we de basiscursus gehoorzaamheid afgerond met bovenstaande toelichting. In die periode was Rena de rondrennende puber op het trainingsveld.

De smaak te pakken, door met de Vervolgcursus Gehoorzaamheid 1. Ook daarvoor zijn we geslaagd, al was het niet perfect. Het doel van trainingen volgen is niet het gehoorzaam krijgen van je hond, maar vooral het leren samenwerken. En dat doen we met heel veel plezier!

Tussendoor nog wat variatie trainingen gevolgd met de onderdelen spel / behendigheid / apporteren / speuren. Ook Vervolgcursus Gehoorzaamheid 2 hebben we goed afgerond. Een duidelijke verandering in gedrag vergeleken met de voorgaande cursussen. Rena had meer rust en motivatie om te werken. De enige oefening die we niet hebben behaald is de af & blijf uit zicht oefening, maar dat ze zo graag bij me wil zijn, vind ik geen probleem.. Na het afronden van alle cursussen zijn we gestart op een andere hondenschool (Werken met je hond in Maarsbergen) en zijn hier wekelijks te vinden voor het Detectie speuren. Rena is gestart op de geurbron nootmuskaat en is ondertussen overgegaan op de geurbron wiet. Haar enthousiasme hiervoor is aanstekelijk!